Vas Imre

Budapest VIII.kerületBaross u. 19.6. választókerület
2014 Apr. 12 21:00

Véglegesek a választási eredmények

A Józsefváros és Ferencváros jelentős részét magában foglaló Budapest 6-os számú választókerületben április 12-én, szombat 15 órára számolták össze a még fennmaradó 61-es számú szavazókör szavazatait.

Véglegesek a választási eredmények


Ezen szavazókör április 06-i helyi szavazatait összesítették a külképviseletekről hazahozott voksokkal és az átjelentkezők szavazólapjaival. Ezzel már a Budapest 06-os választókerület területén is 100 %-os feldolgozottságúvá vált a 2014. évi országgyűlési választás eredménye.
Dr. Vas Imre a szavazatok 38,25%-ának megszerzésével, több mint félezer szavazattal előzte meg a baloldali Összefogás 2014 jelöltjét, az  MSZP-s Pál Tibort.

Eredményvárás a Józsefvárosi Önkormányzat épületében

"Tisztelt Választópolgár! Kedves Barátom!
 
Köszönetet szeretnék mondani azért, hogy megtisztelt bizalmával és támogatott szavazatával, így én képviselhetem Önt a magyar országgyűlésben a következő négy esztendő során.

Az április 6-i országgyűlési választás megmutatta, hogy a nemzet egy erős kormányt akar, és értékeli az elmúlt négy év munkáját, ezért felhatalmazta a Fidesz-KDNP szövetséget a folytatásra.

A Budapest 6-os számú egyéni választókerület országgyűlési képviselőjeként a következő évek során minden erőmmel azon leszek, hogy legjobb tudásom szerint szolgáljam a választókerület lakosságát és az ország felemelkedését.
 
Köszönöm megtisztelő bizalmát! Hajrá Józsefváros és Ferencváros!"

dr. Vas Imre

dr. Vas Imre

Vas Imre

Budapest VIII.kerület, Baross u. 19.
eseménynaptár