Vas Imre

Budapest VIII.kerületBaross u. 19.6. választókerület
2014 Apr. 5 10:23

VÉDJÜK MEG KÖZÖS EREDMÉNYEINKET, FOLYTASSUK EGYÜTT AZ ELKEZDETT MUNKÁT!

Tisztelt Választópolgár! Kedves Barátom!

Sorsdöntő nap, sorsdöntő választás vár ránk holnap.

Április 6-án esély nyílik rá, hogy közösen folytassuk a megkezdett munkát, mely Magyarország és a magyar emberek felemelését szolgálja. Ehhez viszont egy erős felhatalmazással bíró kormányra van szükség. Az elmúlt négy év bebizonyította, hogy egy erős egység, a közös célok hatalmas munka elvégzésére, olykor csodákra képes.

 

VÉDJÜK MEG KÖZÖS EREDMÉNYEINKET, FOLYTASSUK EGYÜTT AZ ELKEZDETT MUNKÁT!


2010 tavaszára Magyarország a gazdasági összeomlás szélére került, Görögországgal említettek minket egy lapon. Az elmúlt négy évben közös erőfeszítéseinknek köszönhetően a gazdaság ismét emelkedő pályára állt. A Fidesz-KDNP kormány más megoldásokat választott, mint a válság előidézéséért is felelős külföldi bürokraták. A döntések minket igazoltak.

Magyarország jobban teljesít, és ez már a hétköznapokban is érezhető. 40 éve nem volt ilyen alacsony az infláció. Több mint 4 millióan dolgoznak, és folyamatosan nő az átlagbér. A gazdaság jobb teljesítménye teszi lehetővé az olyan kulcsfontosságú intézkedéseket, mint a rezsicsökkentés, amely ősszel tovább folytatódik.

Büszkék lehetünk arra, hogy a családi adózás bevezetésével több százmilliárd forint maradt a gyermeket nevelő szülők zsebében. Emellett megerősítettük a korábbi kormányok által legyengített GYES-t, és lehetővé tettük, hogy a nők 40 év munka után nyugdíjba vonuljanak. A GYED extra bevezetése további segítséget jelent a gyermeket nevelő szülőknek.

Nem engedhetjük, hogy visszatérjenek azok, akik egyszer már felszámolták a családtámogatási rendszert, akik eladósították az országot, akik ellopták a közös vagyont, akik szemet lövettek ki, akik soha egy percig nem néztek mást, csak a saját érdeküket.
ÖNÖN IS MÚLIK A MAGYAR CSALÁDOK JÖVŐJE!

Kérem, hogy legyen Ön is ott vasárnap a választáson, és mindkét szavazatával támogassa a Fidesz-KDNP pártszövetséget. Kérem, tiszteljen meg bizalmával!

Találkozzunk a Szavazófülkében. Számítok Önre!

dr. Vas Imre
országgyűlési  képviselőjelölt

Vas Imre

Budapest VIII.kerület, Baross u. 19.
eseménynaptár